DIGITAL ÅREPULS MED PETTER, LINA & REINE.

Dagar blev till månader som blev till år av digitala möten online. Sällan har vi längtat så mycket efter att få mötas onsite. Att få se kollegor, skapa kreativitet och uppleva äventyr tillsammans! Du ska ha en applåd för ditt slit med dessa digitala träffar – en helt ny arena för konferenser! Snart kan du planera för fysiska konferenser igen. Snart. Tills dess hjälper vi dig skapa en digital Årepuls.

Vår förhoppning är att du riktar tankarna mot Åredalen för din onsite-konferens 2022. Här finns en oändlig möjlighet för kreativa möten oavsett vilken årstid du väljer. Med en by med värdskap i världsklass kan du känna dig trygg att vi tar hand om dig och din grupp på bästa sätt!

Tvåstegsraket – med en digital Årepuls som start!

online 2021 – onsite 2022

Oavsett vad du söker inom ditt intresseområde så erbjuder ÅRETALARNA en unik bredd. Allt från artisten och entreprenören PETTER, långdistansprofilen LINA KORSGREN, högaktuella extremåkaren REINE BARKERED och en mängd andra profiler med spetskompetens inom sina respektive områden. Alla med ett gemensamt: Att förgylla din konferens med driv, inspiration och kunskap!

Boka någon av våra föreläsare att besöka din onlinekonferens i sommar eller höst. Bygg sedan ett tema för ditt team, där målet är en onsitekonferens 2022 och där teamet får en uppföljning live av föreläsaren ni valt! Varför inte kombinera med en fysisk aktivitet på plats. Sök info på ARESWEDEN

Föreläsarna från Åretalarna har tillgång till utrustning och kan koppla in sig på ert digitala möte när som det passar er agenda. Kontakta bjorn@retailbjornen.se för bokningsförfrågan.