Åretalare föreläser om strategiska förändringsprocesser

Pernilla Gravenfors, VD Holiday Club Åre, föreläser på tema strategisk förändring på Veckans Affärers event den 8 november 2016 i Stockholm. Boka hennes föreläsning till din grupp i Åre och få rätt verktyg för din förändringsprocess.

”With people fast is slow and slow is fast” menar Pernilla Gravenfors som just nu genomför en stor förändringsprocess på Holiday Club Åre som får ny inriktning till vintersäsongen med målet att skapa en hyllning till ett aktivt liv. Pernilla Gravenfors tillträdde som VD för Holiday Club Åre under våren 2016 och har tidigare arbetat som VD på Copperhill i Åre. 

Pernillas föreläsningar ger verktygen för din förändringsresa och framgångsfaktorerna som ger dig lönsamhet. Tid och förtroende är två av Pernillas ledord när hon nu utvecklar Holiday Club.

– Jag har tagit mig tid att lära känna organisationen och låtit förändringar av organisationen växa fram. Förtroende är avgörande vid förändring och det krävs en balans mellan mod och hänsyn. För att få till stånd en förändring krävs mycket förtroende externt och internt, att personalen känner en trygghet i resan mot målet.

Boka Pernilla via Åretalarna.
Kontakt: Björn Salomonsson +46 730 788 660.
bjosal@gmail.com