Oskar Sergel

Angela Monroe

Oskar Sergel

Vinnande presentationer
Image

Varför är vissa talare och mötesledare så otroligt fängslande och intressanta att lyssna till medan andra är genuint sövande trots att de mer eller mindre talar om samma sak? Om detta och mycket annat handlar föreläsningen ”Vinnande Presentationer”.

Hur blir man intressant att lyssna till? Hur gör man för att bibehålla lyssnarnas intresse och få dem att komma ihåg vad man säger och kanske rentav göra som man föreslår? Vad ska man absolut undvika. Vad kännetecknar ett effektivt möte kontra ett ineffektivt? Förlitar vi oss på en fullmatad power point eller är det rentav lika viktigt att tänka på HUR man pratar, hur man rör sig och var man tittar?

Ni får tipsen för att bli inspirerande och trovärdiga talare samt mötesledare.

I det digitala forumet gäller nya spelregler. Nu kan ni få föreläsningen helt inriktad mot DIGITAL PRESENTATIONSTEKNIK. Alltså hur vi gör allt det här digitalt genom webbkameran.

Föreläsningen (som kan vara mellan 45 och 60 min) kombineras med fördel tillsammans med ett arbetspass där deltagarna får lära sig en retoriskt effektiv modell, förbereda sitt framförande i par, framföra det hela och sedan få feedback på detsamma från övriga deltagare och föreläsaren. Det är så man lär sig på riktigt!

Oskar Sergel driver retorikföretaget Sergel Talarkonst. Efter 20 år ute på vift blev dragningskraften till hemmafjällen så stark att basen sedan tre år återigen är Jämtland. Företaget erbjuder föreläsningar, seminarier och kurser inom konceptet ”Vinnande Presentationer”. Drivkraften och den stora behållningen är att hjälpa människor att bli vassare på det retoriska området.

Image


NAMN PÅ FÖRELÄSNING
  • Vinnande presentationer
  • Digital presentationsteknik

ÄMNEN
  • Retorik
  • Presentationsteknik

PRIS
  • Enligt offert


Skriv ut